David Interieurbouw voor al uw interieur opmaat toepassingen. Gespecialiseerd in keukens en kasten binnen het midden- en hoog segment. De persoonlijke benadering en samenwerking met de klant maken dat de beste resultaten worden bereikt. Of wij nu samenwerken met (interieur) architecten of direct met de opdrachtgever, wij denken graag met u mee ter optimalisatie van bestaande plannen of om uw eigen ideeën een gezicht te geven.

David Interieurbouw vof opgericht in 2003 gevestigd in Amsterdam

Gestart in een gedeelde werkplaats op het terrein van de 1800 Roeden, waar één van de industriële loodsen, voormalige munitie opslag depots van de Rijksoverheid, werd betrokken als werkplaats.

Sinds april 2015 heeft David Interieurbouw een groter nieuw pand betrokken op het Hembrug terrein te Zaandam. Het kan bijna geen toeval zijn dat dit terrein het voormalige munitie vervaardigingsdepot van de Rijksoverheid is geweest. Een prachtige monumentale loods in een zeer inspiratieve omgeving geeft onderdak aan de werkplaats van David Interieurbouw. Samen met vier mede meubelmakers en vele zakelijke partners vervaardigd David hier de mooiste interieur opmaat projecten.

 


 


 

 

 

 


 


 


 

Kaart
Opbellen
E-mail